Vrijdag 20 januari'23 vrouwencirkel in Delft

Aanbod


"Een moment voor jezelf"

 

Reiki 

Voor velen is dit nog een onbekend fenomeen en wellicht voor jou ook!

Reiki is Japans voor "universele levensenergie".  "Rei" betekent universele en "Ki" staat voor levensenergie. 

In het begin van de 20e eeuw werd de traditionele Reiki ontwikkeld en beoefend door Mikao Usui uit Japan. 

Het is een holistisch en een natuurlijke genezingsmethode. De universele levensenergie is overal om ons heen en het stroomt ook door ons heen. Wanneer jij hier voor openstaat en bereid bent dit te ontvangen en te accepteren is dit een fijne en krachtige methode om mee te werken en het helingsproces aan te gaan. 

Mijn intentie is om jou dichter bij jezelf te laten komen en te ontdekken waarin jij jezelf wellicht nog blokkeert. Wie weet worstel je al een tijdje met iets? Of voel je ergens onrust in jouw lichaam. Uiteraard kun je ook een Reiki sessie puur ervaren voor de ontspanning. 

 

Wat kun je verwachten?

  •  Diepe ontspanning 
  •  Jij krijgt de energie, die jij op dat moment nodig hebt, op de plek waar jij het nodig hebt.
  •  Jouw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en daardoor kunnen blokkades minder worden en/of worden opgeheven.
  • Energie doet altijd z'n eigen werk. Dit betekent dat de ene persoon veel ervaart tijdens een behandeling en een andere persoon na een behandeling of helemaal niet. 

Hoe kun jij dit ervaren? Door jezelf de tijd te gunnen en een Reiki sessie in te plannen.  

 


Reiki op afstand

De reiki healing sessie geef ik op afstand. Dat betekent dat je in je eigen veilige omgeving mag en kan blijven. Samen gaan wij een moment plannen wanneer ik de healing sessie op afstand ga geven. Na afloop zal ik jou feedback geven over wat ik gezien en gevoeld heb. Tijdens de sessie maak ik gebruik van extra tools en dat zijn mijn orakel en inzichtkaarten, edelstenen en uiteraard mijn intuïtieve gaven. Het enige wat ik van jou nodig heb is een recente foto. Na afloop zal ik dit bespreken met jou en ontvang je een samenvatting inclusief kaartlegging in je email.   

Na bespreking kan per mail/whatsapp/dm/bellen.

 

Wil jij graag een reiki behandeling fysiek of afstand ervaren?

Meld je dan hieronder aan. Vermeld in de beschrijving je telefoonnummer zodat ik persoonlijk contact met je op kan nemen en om welke behandeling het gaat, fysiek of op afstand.

 

 


Herfstpakket

Het herfstseizoen is weer begonnen! Wat betekent dat het weer doet wat ze wil,  de bladeren weer van de bomen vallen, wij minder zonuren hebben kortom we zullen weer meer in ons eigen huis zullen zijn. Maar dat niet alleen dat betekent ook dat je persoonlijk veel meer naar binnen gaat keren en je weer meer in verbinding komt te staan met jezelf. 

De eerste stap in het proces naar meer bewustwording en persoonlijke ontwikkeling is heel spannend wat ook logisch is, want JIJ komt dan centraal te staan. Reiki en een kaartreading zijn hele laagdrempelige tools bij dit proces.

Om de drempel iets toegankelijker te maken heb ik een herfstpakket gemaakt speciaal voor jou. 

Persoonlijk vind ik het fijn om vooraf contact met elkaar te hebben en voor de vorm noem ik dit een kennismakingsgesprek. Na aanmelding neem ik telefonisch contact met jou op om o.a. samen te kijken naar een passende datum voor de fysieke Reiki behandeling. Naast de Reiki behandeling ontvang je ook een persoonlijke reading dit zal ik op afstand voor jou gaan leggen. Uiteraard neem ik contact met jou op wat de kaarten jou willen vertellen en zullen wij dit samen gaan bespreken. Tot slot zullen we evalueren wat dit herfstpakket jou gebracht heeft! 

Om gebruik te maken van dit herfstpakket mag je hieronder het contact formulier gaan invullen. Dan zal ik uiteindelijk persoonlijk contact met jou gaan opnemen. 

 

Herfstpakket:

Kennismakingsgesprek

Fysieke reiki behandeling van 60 minuten

Persoonlijke reading

Evaluatie

De waardevolle investering is €75.

Verkrijgbaar tot en met 15 december 2022.

  

 

Reviews!

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen

"Soms heb je even een frisse blik nodig"

Spirituele coaching 

Ben jij het overzicht even kwijt? of ervaar jij enorm veel prikkels en wil jij meer grip krijgen op jou hoogsensitviteit? Wie weet heb jij een duwtje in de goede richting nodig of misschien ben jij aan het spiritueel ontwaken? En kun jij op dit moment begeleiding gebruiken tijdens jouw zielenreis?

 

Dan kan ik jou wellicht ondersteunen tijdens dit proces. Ik ga jou niet vertellen hoe iets beter moet of kan, maar ik probeer jou nieuwe inzichten te laten inzien en jouw bewust te laten worden van jou missie hier op aarde. En gaan wij samen dieper induiken in wie jij nou daadwerkelijk bent.  

 

Tijdens de sessie, dit kan zowel fysiek als online, neem ik de tijd voor jou en maak ik gebruik van mijn toolbox. Denk hierbij aan mijn intuïtieve gaven zoals, heldervoelendheid, helderwetendheid maar ook van inzicht en orakelkaarten en Reiki. Ik werk vanuit mijn intuïtie dus ik zal per sessie voelen wat er op dat moment nodig is. 

 

 

 

 

Uit ons kennismakingsgesprek ga ik voelen of wij een match zijn en of jij één of wellicht meerdere sessies nodig hebt. Mochten er meerdere sessie nodig zijn zou ik je een passend traject willen adviseren. 

1 op 1 trajecten zijn op aanvraag. 

Vermeld in de aanvraag ook je telefoonnummer zodat ik persoonlijk contact met je op kan nemen.

 


"Leer te vertrouwen op je eigen intuïtie" 


Afzeggen of verzetten van de afspraak

  • Afspraken kunnen meer dan 48 uur van te voren worden afgezegd en of worden verzet naar een moment. 
  • Afspraken die niet minimaal 24 uur zijn afgezegd, zullen volledig in rekening worden gebracht. 
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Ik ben lid van van de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), die kwaliteitsgarantie biedt voor alternatieve therapeuten. 

Als CAT collectief therapeut val ik onder wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Gat is een rijks erkende en volledig onafhankelijke wkkgz geschillencommissie.