Wees welkom tijdens de vrouwencirkel zaterdag 22 oktober! 𝐍𝐨𝐠 𝟐 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞 𝐩𝐥𝐞𝐤𝐣𝐞𝐬!

Amanda Aydemir community


Opeens voelde ik het.. ik kreeg  via mijn gids een ingeving om een community te gaan starten. Afgelopen jaren heb ik zelf in veel groepen gezeten en dat heeft mij als persoon heel veel goeds gedaan. 

De Amanda Aydemir facebook community heb ik opgericht om meer de verbinding met elkaar aan te gaan. Daarnaast vind ik het persoonlijk heel fijn om zonder pottenkijkers helemaal jezelf te kunnen zijn. Dit zul jij vast herkennen als hoogsensitieve vrouw. 

Ook is het fijn om als gelijkgestemden met elkaar je ervaringen te gaan delen of juist alleen maar te zijn. Alleen al te zijn is al een heerlijk gevoel. Want het fijne aan een facebook groep is dat je gewoon de interactie met elkaar kan aangaan onder foto's/video's. 

 

Wat kun je zoal gaan verwachten in deze community:

▪︎ Veel positiviteit en liefde 

▪︎ Live momenten en video's waarin ik mijn expertise deel 

▪︎ Veel inspiratiemomenten

▪︎ Hoogsensititviteit - Spiritualiteit - Persoonlijke ontwikkeling

▪︎ Pick a oracle card

▪︎ Tips & Tricks

Kortom het universum en mijn gidsen zullen mij begeleiden in het delen van mooie berichten in deze community. 


Hoe werkt het?

 

1. Als jij heel graag lid wil worden van deze community vraag ik een jaarlijkse bedrage van €22,22*.

Via de onderstaande knop kun jij je toegangskaartje kopen. 

2. Vervolgens als de betaling is voldaan mag jij je gaan aanmelden bij de community op facebook. De groep heet: Amanda Aydemir - Community. Ik zal je dan toegang geven tot de groep en behoudt jij een jaar toegang tot de community.  

 

3. Tijdens het aanmelden bij de community stel ik je eerst drie vragen en vraag ik als je akkoord gaat met de groepsregels. Zodra je dit hebt gedaan, check ik even mijn administratie en binnen no time zit jij in de community!

 Nice to know

Ik sta voor positiviteit en het willen leren van ervaringen van anderen waardoor ik als persoon verder kan gaan groeien en ik hoop jij ook! Als oprichter en beheerder van deze community ben ik jouw virtuele vriendin, maar mocht je veel specifieke 1:1 vragen hebben zou ik je willen doorverwijzen naar een kennismakingsgesprek en wellicht naar één van mijn diensten.

Tot snel in de community! 

 


*€22,22 is een starttarief, in de toekomst zal er een ander tarief gehanteerd gaan worden*