Wees welkom tijdens de vrouwencirkel zaterdag 22 oktober! 𝐍𝐨𝐠 𝟐 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞 𝐩𝐥𝐞𝐤𝐣𝐞𝐬!

Over Amanda

"  If you can dream it, you can do it - Walt Disney "

 

"Ik ben toch niet gek!?" 

Al van kleins af aan heb ik mij anders, maar ook onbegrepen gevoeld.  Je weet wel, dan ben je aan de klets met iemand over een bepaald onderwerp, maar je voelt aan je water dat dit verhaal niet klopt en dit niet de waarheid is. Mijn zintuigen waren gewoon al sterker ontwikkelt dan van vele anderen in mijn omgeving. Omdat ik geen gelijkgestemden om mij heen had ben ik mijn intuïtieve krachten gaan wegstoppen en ben ik als het ware heel lang achter een masker gaan leven.  

 

"Hoogsensitiviteit als kracht"

Dat dus, jarenlang worstelde ik hiermee. Klopte mijn onderbuikgevoel, mijn intuïtie nu wel of niet!? Door de verdieping met mijzelf aan te gaan en intensief in mijzelf te hebben geïnvesteerd, ben ik erachter gekomen dat het mijn hoog sensitiviteit is die ervoor zorgde dat ik wel eens uit balans raakte. Ik nam teveel energie over en gaf teveel energie weg. Soms werkte ik een paar uur per dag en zat ik helemaal uitgeblust op de bank terwijl mijn vriendinnen nog tot in de late uurtjes door konden.  

 

"Spirituele ontdekkingsreis"

Ruim zeven jaar geleden ben ik per toeval mijn soulmate tegengekomen. Toeval zeg ik, maar toeval bestaat niet.  Daarna is mijn leven eigenlijk drastisch veranderd en moest ik zelfs het roer gaan omgooien. Doordat mijn leven een compleet andere wending kreeg werd ik automatisch in mijn intensieve persoonlijke ontwikkelingsreis geduwd. Van alles wat is naar alles wat was...

 


- Everything is possible for the one who believes -

 


"Paranormale gaven"

Al vrij jong was ik al onbewust aan het communiceren met mijn gidsen, engelen en het universum. Ik vond het fijn om met ze te kletsen en daardoor voelde ik mij nooit alleen. Orakelkaarten, edelstenen en alle "onbekende" middelen kwamen op mijn pad. Zo ontdekte ik dat orakelkaarten mijn "vrienden" waren en ik hiermee kon communiceren met mijn intuïtie. En dat wat ik voelde en dacht helemaal klopte. Inmiddels heeft deze tool een plekje gekregen in mijn dagelijkse vaste routine.

 

"Energie is alles"

In de loop der jaren heb ik met enorm veel mooie en diverse zielen mogen werken. Tijdens deze ervaring voelde ik hoe prachtig het is hoe je de verbinding met elkaar aangaat zonder elkaar goed te kennen. Mensen komen immers nooit zomaar op je pad. Wij zijn elkaar leermeesters maar ook elkaars spiegels.

 

Wees gewoon jezelf 

Vaak krijg ik te horen: "Amanda jij durft zo voluit te leven en te vertrouwen op je intuïtie. En je durft ook nog eens echt je dromen waar te maken." Klopt, maar velen durven dit niet omdat je dan vaak als anders of raar gezien wordt. Maar ik kan je alleen maar zeggen, GA HET GEWOON DOEN! Wees de authentieke jij. En ga doen waar JIJ gelukkig van wordt!!

 

 


Ik ben naar de aarde gekomen om mijn licht als lichtwerker en heler te laten schijnen voor een ieder die dit nodig heeft in haar leven. Dit hoort bij mijn zielsmissie.

Door de worsteling die ik heb mogen ervaren met mijn hoogsensitiviteit heb ik mij daarin mogen verdiepen en is dit één van mijn specialisaties. Ik ben ervaringsdeskundige en gecertificeerd HSP coach.  

Daarnaast mag ik jouw gecertificeerd begeleiden op het pad van intuïtieve ontwikkelingen en lees ik orakel/tarotkaarten. 

Tot slot ben ik gecertificeerd Reiki eerste graads en Reiki tweede graads en mag ik binnenkort aan dit rijtje Cacao sjamaan toevoegen. 

 

"Ga opgewekt door het leven, want het duurt maar even" -

Sini Bessembinders - Lohr ( oma van Amanda) 

Wat leuke weetjes over mij:

 • Ik ben geboren op 30 april, wat betekent dat mijn dierenriemteken in stier staat, mijn maanteken in vissen staat en leeuw mijn ascendant teken is.
 • Oorspronkelijk kom ik uit de kop van Overijssel, maar tegenwoordig woon ik alweer heel wat jaren in Den Haag, de mooie stad achter de duinen!
 • Ik ben dol op cappuccino's en dan het liefst met havermelk 
 • September 2015 ben ik grenzeloos verliefd geworden op mijn soulmate Moes. Ik besloot mijn baan op te zeggen en mijn koffers te pakken om te gaan emigreren naar Turkije. Ruim 6 jaar geleden zijn wij getrouwd in Marmaris.
 • Ik ben 13 keer in mijn leven verhuist en dat gaat zeker meer worden;) 
 • Mijn wens maar ook de wens van mijn man is om terug te gaan emigreren naar Turkije en veel te mogen gaan reizen.
 • Tot mijn 26e had ik nog nooit een boek gelezen inmiddels heb ik al een aardige verzameling in mijn kast staan. Van persoonlijke ontwikkeling tot aan spiritualiteit.
 • Ik heb als een van de weinige geen netflix account. Maar hou ik ervan om naar turkse series te kijken.
 • Persoonlijk vind ik het heerlijk om veel tijd alleen door te brengen. Vroeger was dat andersom... 
 • Mijn spirituele sign is een vlinder. Vandaar dat die verwerkt is in mijn logo. Daarnaast staat de vlinder voor transformatie. Ik gun jouw ook een mooie persoonlijke transformatiereis toe. 
 • Ik trek heel graag mijn eigen pad. Waardoor ik soms over kom als een bijzondere en eigenwijze vrouw...


Je kunt mij volgen op de volgende sociale media kanalen