Vrijdag 20 januari'23 vrouwencirkel in Delft

Online vrouwencirkel

donderdag 8 december'22

 

Steeds vaker ontvang ik berichten dat vrouwen heel graag bij een vrouwencirkel aanwezig willen zijn maar het niet lukt vanwege de afstand. Daarnaast voel ik en weet ik uit eigen ervaring dat de drempel net iets te hoog kan zijn om als hoogsenstieve vrouw aan te sluiten bij een fysieke vrouwencirkel. Dit heeft mij aan het denken gezet tot dat ik een ingeving door kreeg dat er een alternatief bestaat naast een fysieke vrouwencirkel. Namelijk een online vrouwencirkelVeilig in je eigen omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

 

Volle maan energie

Donderdag 8 december hebben wij een volle maan in Tweeling. De energie van de volle maan is 2 dagen ervoor en 2 dagen erna nog intens voelbaar. En om van deze fijne energie gebruik te maken gaan wij tijdens de liefdevolle cirkel op donderdagavond 8 december met elkaar alvast het jaar 2022 energetisch afsluiten. We gaan terugblikken op 2022 en samen voelen wat het jaar 2022 jou gebracht heeft! Waar ben jij trots op? En wat ga jij achter je laten zodat jij op en top het jaar 2023 in kan gaan!

 

 

 

Wat kun jij verwachten tijdens deze online vrouwencirkel?

Allereerst heel veel (zelf)liefde, rust en uiteraard verbinding met jezelf maar ook met gelijkgestemden. Deze verbinding zal ontstaan door de meditatie waarmee wij gaan starten en uiteindelijk de avond ook mee zullen afsluiten. 

 

Voor wie is de online vrouwencirkel?

Voor jou!! Echt voor jou!!

Als jij diep van binnen voelt dit is iets voor mij. Dan is dit een teken!

 

Waar vind de online vrouwencirkel plaats?

De online vrouwencirkel zal via Teams plaatsvinden wat inhoud dat jij heerlijk vanaf de bank in je huispak en met een kopje thee kunt deelnemen. Uiteraard is het is mogelijk om gezellig met elkaar te kletsen per videobeeld of via de chat. Wellicht zul je nu bij het woordje videobeeld weerstaan voelen. Maar geen paniek jij hoeft niet per se in beeld, want het fijne aan Teams is dat jij je eigen beeld kunt uitschakelen! Uiteraard zal ik het wel gezellig vinden om zoveel mogelijk vrouwen in beeld te zien.

We starten om 19.30 en rond 21.00 uur zullen wij gezamenlijk de cirkel weer gaan afsluiten. 

 

De liefdevolle investering is €8,88

Kort van te voren ontvang je per mail een uitnodiging met de link voor de online vrouwencirkel.