Vrijdag 20 januari'23 vrouwencirkel in Delft

Vrouwencirkel vrijdag 9 december '22

 

Een avond die helemaal in het teken staat van JOU!


Een vrouwencirkel is een liefdevolle en laagdrempelige bijeenkomst waarin gevoelige en spirituele vrouwen zich op een veilige manier met elkaar kunnen gaan verbinden. 

Het fijne aan een gesloten vrouwencirkel is dat er in een mum van tijd veiligheid en vertrouwen ontstaat waardoor je durft te gaan delen en je kwetsbaar op durft te stellen. 

Elke vrouw, elke ziel heeft een verhaal. Maar door de kracht van praten en delen in een groep ga je ervaren en bewust worden dat jij niet alleen bent en iedereen gelijk is aan elkaar. 

Het doel van deze avond is om weer in verbinding te komen met jouw ware zelf. Weer voelen wie jij echt bent. En wie jij echt mag zijn. 

Tijdens deze vrouwencirkel wil ik je op ceremoniële wijze kennis laten maken met een groepsmeditatie en het plantmedicijn cacao. Dit is een hele fijne manier om onze drie eenheid lichaam, geest en ziel weer in verbinding te brengen met elkaar. Cacao opent je hart, werkt aardend, brengt licht en liefde. Daarnaast is cacao een hele fijne manier om weer een stukje van jezelf te gaan helen. Tijdens de ceremonie zal ik reiki geven waar nodig. Dit alles gebeurt onder leiding van mijzelf. 

Naast mijn gave dat ik gelijkgestemden bij elkaar mag brengen is het ook mijn missie om je zodanig weer in contact te brengen met jezelf zodat jij contact kan (leren) maken met je onderbewustzijn. Voelen wat voor boodschappen erin jou verstopt zitten. 


Verbinding - Rust - Zelfliefde 

 

Donderdag 8 december hebben wij een volle maan in Tweeling. De energie van de volle maan is 2 dagen ervoor en 2 dagen erna nog intens voelbaar. En om van deze fijne energie gebruik te maken gaan wij tijdens de liefdevolle cirkel op vrijdag 9 december met elkaar alvast het jaar 2022 energetisch afsluiten. We gaan terugblikken op 2022 en samen voelen wat het jaar 2022 jou gebracht heeft! Waar ben jij trots op? En wat ga jij achter je laten zodat jij op en top het jaar 2023 in kan gaan!

 


Deze vrouwencirkel is voor jou als je:

 

♡ Echt een moment voor jezelf wilt en waar jezelf mag en kunt zijn

♡ Klaar bent om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan

♡ Jezelf weer op nummer 1 wilt gaan zetten

♡ Open staat voor nieuwe inzichten en inspiratie zodat je nieuwe stappen kunt gaan maken 

♡ Klaar bent voor nieuwe zielsontmoetingen 

♡ Zin hebt om uit je comfortzone te gaan

♡ Of gewoon denkt ja fuck it dit ga ik gewoon doen.

 

 


Wat kun jij verwachten tijdens de vrouwencirkel?

 

Dit is een verzorgde avond. Ik heb voor een fijne locatie in Delft gezorgd waarin wij ons veilig kunnen verbinden met onszelf maar ook met elkaar. Alle benodigdheden zoals yogamatje, kussen, deken ect zijn aanwezig op de locatie dus daar hoef jij je niet druk over te maken! Daarnaast kies ik er bewust voor om met kleine groepen te werken.

Ik hanteer daarom een maximum van 10 vrouwen.

* Op dit moment nog 8 plekjes vrij * 

 Ik zorg voor voldoende water/thee/sappen en de nodige versnaperingen. Tijdens deze avond zal ik overigens geen koffie serveren omdat dit geen fijne combinatie is met cacao. 

 

 Praktische informatie

 

De vrouwencirkel zal plaatsvinden in de Delftstede in Delft (vlakbij Den Haag) op:

Vrijdag 9 december 2022 

Inloop is vanaf 18.45u en om 19.00u zullen wij samen de vrouwencirkel gaan opstarten en rond 21.30 zullen wij de cirkel weer samen gaan afsluiten.

Het is per openbaar vervoer en de auto makkelijk bereikbaar 

Mocht je van ver komen dan heb ik een tip voor jou: Delft is een historische stad en dat is een prachtige plek met veel mooie bezienswaardigheden, B&B's en Hotels.

Een paar dagen van tevoren ontvang ik je een reminder per mail met daarin praktische informatie voor de vrouwencirkel.

 

De waardevolle investering is €32,50 p.p

 


Duo prijs

 

Kom je liever samen met een vriendin, buurvrouw, collega of je zus? 

Dan heb ik een speciale duo prijs voor jullie! 

 

De waardevolle investering is €55 voor 2 personen.

 

Reviews vrouwencirkelRating: 0 sterren
0 stemmen

Locatie vrouwencirkel:

 

Phoenixstraat 66 in Delft

Gebouw Delftstede 

Bereikbaarheid: 

Op loopafstand van Station Delft en tramhalte Prinsenhof zit voor de deur.

Parkeergarage Phoenix & Parkeergarage Prinsenhof zijn op loopafstand van de locatie. 

 Vrouwencirkel als

bedrijfsuitje of teamuitje organiseren? 

 

Ruim 12 jaar heb ik als manager teams mogen aansturen en coachen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om hechtheid binnen het team te hebben want dit zorgt voor meer warmte, vasthoudendheid en uiteindelijk voor motivatie. 

Wil jij een vrouwencirkel ervaren met het team? Doen! Dit is een uniek uitje om je collega's op een andere manier te leren kennen. De kracht van een vrouwencirkel is verbinden en bewustwording. Daarnaast zorgt een cirkel voor gelijkheid en rust. Een mooie aangelegenheid om de verbinding binnen het team sterker te gaan maken. 

 

Tijdens de vrouwencirkel zullen wij samen in meditatie gaan, laat ik jullie kennis maken met persoonlijke inzichtkaarten en tot slot gaan wij gezamenlijk een kopje ceremoniële cacao drinken. Rauwe cacao is het plantmedicijn die ons lichaam, ziel en geest weer terug in balans brengt. Daarnaast zorgt cacao voor een warm, creatief en liefdevol gevoel wat onbewust je intuïtie gaat versterken. Uiteraard zijn er thema's bespreekbaar voor de vrouwencirkel.

 

Ik heb een vaste locatie in Delft of wellicht heb je zelf een locatie waar de vrouwencirkel georganiseerd kan worden. Reizen is voor mij geen probleem ik bereken dan alleen €0,19 p/km en de eventuele parkeerkosten.

Prijs is op aanvraag, datum en tijdstip zijn bespreekbaar. Alle benodigde materialen zijn aanwezig op de locatie.

Het is altijd mogelijk om een offerte op te vragen. 

Kortom voel jij hier iets voor dan ben je welkom om het onderstaande formulier in te vullen.

Maar mailen is ook mogelijk. info@amandaaydemir.nl