Agenda: 16 juni Reiki 1 cursus - 2 juli Reiki 1 cursus - 16 augustus Reiki 1 cursus

Wat is een vrouwencirkel?

 

Een vrouwencirkel is een liefdevolle en laagdrempelige groepscirkel waarin intuïtieve, spirituele en ondernemende vrouwen zich op een veilige manier met elkaar kunnen gaan verbinden. 

Het fijne aan een gesloten vrouwencirkel is dat er in een mum van tijd veiligheid en vertrouwen ontstaat waardoor je durft te gaan praten, delen en je kwetsbaarheid durft te laten zien.

Elke vrouw, elke ziel heeft een verhaal. Maar door de kracht van verbinden in een groep ga je ervaren en bewust worden dat jij niet alleen bent en iedereen gelijk is aan elkaar. 

Het doel van mijn vrouwencirkel is om weer meer in verbinding te komen met jezelf en jij daardoor weer meer in je eigen kracht gaat staan. En juist door het verbinden met jezelf en elkaar ga je herkenning en waardering voelen voor jou als persoon maar ook met gelijkgestemden. Tijdens een vrouwencirkel ontmoet jij altijd vrouwen waar jij een stukje van jezelf in gaat herkennen. Energie trekt immers gelijke energie aan.

"Samen verbinden is zoveel leuker"

 

Ruim 12 jaar heb ik, Amanda Aydemir, als manager en eindverantwoordelijke teams mogen aansturen, coachen, inspireren en motiveren. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat voor groepen staan en met groepen werken mijn passie ligt dit is ook een van de redenen waarom het organiseren van vrouwencirkel op mijn pad is gekomen. 

Door mijn ervaringen, mensenkennis en intuïtieve gaven geniet ik ervan om een vrouwencirkel te mogen hosten. 

 

Hoogsensitiviteit en groepen

 

Als (extreem) hooggevoelige vrouw weet ik dat de drempel vrij hoog ligt om je te gaan aanmelden voor groepsactiviteiten. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om in kleine groepen met een maximum van 10 vrouwen te gaan werken. Uiteindelijk zorgt een kleine groep voor meer warmte, sterkere verbinding en durf je sneller jezelf te zijn. Want uiteindelijk gaat het erom dat jij je eigen unieke plek durft in te nemen tijdens een vrouwencirkel om het maximale voor jezelf eruit te kunnen halen.

 

Voel jij dat je dit een keer wil gaan ervaren in je leven?

Bekijk hieronder de agenda. 

Je kunt op een cirkel klikken om naar de desbetreffende pagina te gaan. 

 

Ervaringen 

 

Meest gestelde vragen

Hoe weet ik als ik hier echt klaar voor ben?

Ik heb hier een uitgebreide blog over gelezen. Waarom iedere vrouw een vrouwencirkel wil ervaren in haar leven!

Ik heb mij aangemeld. En hoe gaat het nu verder?

Super leuk dat je hebt aangemeld! Binnen 48 uur ontvang je een bevesting van mij. Kort van te voren ontvang je een reminder per mail. 

Eigen vrouwencirkel en of bedrijfsuitje organiseren?

Ja dat kan zeker! Ik zou je willen vragen om mij dan een mailtje te sturen met je specifieke wensen en vergeet niet je telefoonnummer te noteren. Bellen gaat soms zoveel sneller. Contact

Ik ben zzp-er/onderneemster. Kan ik dan de btw ook terugvragen?

Ja dat kan zeker. De kosten zijn inclusief BTW. 

Moet ik nog materialen aanschaffen?

Nee. Op locatie heb ik alle materialen. Mits dit niet zo is dan ontvang je hier uiteraard bericht over.