Agenda: 16 juni Reiki 1 cursus - 2 juli Reiki 1 cursus - 16 augustus Reiki 1 cursus

"Do it with passion or not at all "

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 om 13:05

Al een tijdje had ik een bepaald gevoel die ik niet helemaal kon plaatsen. Ik had een ingeving gekregen, maar wist niet zo goed als die voor mij bedoelt was of voor iemand anders...Tot dat de boodschap ineens helemaal duidelijk werd...

 

Onlangs hadden mijn man en ik een gesprek in de auto over je kwaliteiten toepassen in je werkzaamheden. Dus iets doen waar jij goed in bent, iets met passie doen. Samen waren wij namelijk op bezoek geweest bij familie die een nieuw bedrijf zijn gestart. Wij ervaarden zo'n enorme blijheid en dankbaarheid voor hun en hun bedrijf, dat was zo mooi om te zien en dat voelde je ook gewoon aan alles! Dat was voor ons een bewustzijnsmoment om te beseffen dat iets jou zoveel motivatie kan geven op welke leeftijd dan ook, als het binnen jou kwaliteiten/talenten ligt. Want dan is je werk geen werk meer maar je passie. Op het moment dat wij het er samen over hadden, viel het kwartje bij mij! En ineens begreep ik de boodschap, ga schrijven Amanda.  

 

Nu is het zo dat wij de hele dag door signs vanuit het universum krijgen. Alleen zijn velen van ons zich daar niet bewust van en misschien jij ook niet. Maar alles wat niet is, kan nog komen! De signs kunnen van alles zijn veren, quotes, filmpjes, gesprekken met mensen die je zomaar tegen komt en wat we vaak vergeten is dat engelen ook communiceren via partners! En dat laatste was dus in mijn geval! Vaak als ik veel boodschappen heb ontvangen vanuit het universum maar er niks mee doe, is mijn man de laatste persoon die de boodschap mag gaan (over)brengen.

Trouwens ik zal vast niet één van de beste "bloggers'' zijn en ik zal wellicht schrijffouten en of alinea fouten hebben nou daar mag je dan lekker doorheen kijken:) En weetje daar gaat het mij in de kern ook helemaal niet om, het gaat om de boodschap die ik wil over brengen naar jou toe! 

Toen ik een jaar of 18 was had ik een boekje op mijn nachtkastje liggen en dat was "mijn boek". Het boek voor later alsof ik wist dat mijn pad niet altijd gemakkelijk zou worden. Mijn jong volwassen jaren waren een roerige periode in mijn leven en het enige waar ik voldoening in vond was schrijven, mijn emoties, mijn gevoel van mij afschrijven. Ik voelde mij vaak alleen en onbegrepen. Door mijn hoogsensitiviteit kon ik alle meningen, alle energieën toen helemaal niet aan! Vaak zonderde ik mij af en ging ik schrijven. Het was de bedoeling om dat boekje te bewaren en al mijn verhalen te gaan bundelen tot een grote mensen boek. Want ja, dat is een van mijn wensen voor in dit leven, een boek schrijven en publiceren. Maar helaas ben ik het boekje kwijtgeraakt door de vele verhuizingen in mijn leven. Is het erg!? Nee het is zoals het is en wie weet duikt die ooit nog eens keer weer op!

Maar nu even terug naar jouw kwaliteiten, jouw passie...

Stel....jij hebt een sollicitatiegesprek en iemand vraagt aan jou: Wat zijn jouw kwaliteiten? Kun jij daar antwoorden op geven?

In de jaren dat ik in de retail werkte heb ik zoveel sollicitatiegesprekken mogen voeren met kandidaten, dat dit standaard een van mijn vragen was. Vaak kreeg ik te horen, "ja dat weet ik niet".. of men durfde het niet te zeggen. Kom op!! Als jij weet waar jij goed in bent, ga er dan gebruik van maken. Alles gaat zoveel meer flowen in je leven en werk voelt dan niet meer als werk. Waar je heen MOET om geld te gaan verdienen om uiteindelijk je rekeningen er van te kunnen betalen. Alleen de keerzijde is wel als jij het niet weet, dat je met zelfonderzoek mag gaan beginnen en dat kan nogal spannend zijn en voel ook bij jezelf als jij daar ook echt klaar voor bent. En ga ook feedback vragen aan de mensen om je heen. Ik moet zeggen, vroeger vond ik het vreselijk om feedback te vragen. Maar als ik dat niet had gedaan, stond ik niet waar ik nu sta...

En dat brengt mij gelijk naar het volgende, maanden geleden ben ik gestart met mijn eigen YouTube kanaal. Op de één of andere manier had het universum in petto om innerlijk werk te gaan verrichtten door middel van mijn serie "Amanda kletst met". De video's staan nog steeds online, alleen heb ik al een geruime tijd geen video meer geüpload. Ik voel(de) voor nu om even geen video's te gaan opnemen omdat de passie even ontbreekt! Tijdens een meditatie moment kwam ik er achter waarom het niet meer flowde. Mijn spirit vertelde mij dat mijn EGO van alles wat vindt: je video moet mooi zijn want anders heb je niet zoveel views, je moet mooie kleding aan hebben oh en het onderwerp waar je over wil praten moet niet te saai zijn want anders haakt men gelijk af en dan wordt je video uiteindelijk niet meer gevonden. Want YouTube wereld is nog al "ego wereld". Oké, nu weet ik als geen ander dat ego niet de overhand mag hebben  maar op dit soort platforms kun je daar soms niet onderuit komen. En daar sta ik helemaal niet voor. Alles moet mooier en beter... Nee, ik ben wie ik ben en ik doe waar ik zin in heb! Ik doe alleen maar dingen wat mijn hart ingeeft om te gaan doen. Wat de toekomst betreft met mijn kanaal dat weet niemand en we gaan zien wat er mee gaat gebeuren, en ik laat het allemaal aan het universum over. Ik weet wel dat ik het schrijven echt gemist heb, dus wanneer ik inspiratie voel voor een nieuwe "blog" dan zie je hier vanzelf weer een nieuw verhaal zien verschijnen. 

Voor nu vind ik het helemaal tof dat ik op mijn nieuwe website een blogpost mag en kan plaatsen.

Op het moment dat het online komt is het officieel nieuwe maan in weegschaal het perfecte moment om aan iets nieuws te beginnen!

Oh en trouwens als jij nu de moeite hebt genomen omdat dit te gaan lezen, dan ben ik jou nu ontzettend dankbaar!   

Dank je wel en je weet het hé, "Do it with passion or not at all "!!!

H A P P Y N E W M O O N 

X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.