Wees welkom tijdens de vrouwencirkel zaterdag 22 oktober! 𝐍𝐨𝐠 𝟐 𝐯𝐫𝐒𝐣𝐞 𝐩π₯𝐞𝐀𝐣𝐞𝐬!

Vrouwencirkel zaterdag 22 oktober'22 

 

Een avond die helemaal in het teken staat van JOU!


Een vrouwencirkel is een liefdevolle en laagdrempelige bijeenkomst waarin gevoelige en spirituele vrouwen zich op een veilige manier met elkaar kunnen gaan verbinden. 

Het fijne aan een gesloten vrouwencirkel is dat er in een mum van tijd veiligheid en vertrouwen ontstaat waardoor je durft te gaan delen en je kwetsbaar op durft te stellen. 

Elke vrouw, elke ziel heeft een verhaal. Maar door de kracht van praten en delen in een groep ga je ervaren en bewust worden dat jij niet alleen bent en iedereen gelijk is aan elkaar. 

Het doel van deze avond is om weer in verbinding te komen met jouw ware zelf. Weer voelen wie jij echt bent. En wie jij echt mag zijn. 

Tijdens deze vrouwencirkel wil ik je op ceremoniële wijze kennis laten maken met een groepsmeditatie en het plantmedicijn cacao. Dit is een hele fijne manier om onze drie eenheid lichaam, geest en ziel weer in verbinding te brengen met elkaar. Cacao opent je hart, werkt aardend, brengt licht en liefde. Daarnaast is cacao een hele fijne manier om weer een stukje van jezelf te gaan helen. Tijdens de ceremonie zal ik reiki geven waar nodig. Dit alles gebeurt onder leiding van mijzelf. 

Naast mijn gave dat ik gelijkgestemden bij elkaar mag brengen is het ook mijn missie om je zodanig weer in contact te brengen met jezelf zodat jij contact kan (leren) maken met je onderbewustzijn. Voelen wat voor boodschappen erin jou verstopt zitten. 


Verbinding - Rust - Zelfliefde


Deze vrouwencirkel is voor jou als je:

 

β™‘ Echt een moment voor jezelf wilt en waar jezelf mag en kunt zijn

β™‘ Klaar bent om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan

β™‘ Jezelf weer op nummer 1 wilt gaan zetten

β™‘ Open staat voor nieuwe inzichten en inspiratie zodat je nieuwe stappen kunt gaan maken 

β™‘ Klaar bent voor nieuwe zielsontmoetingen 

β™‘ Zin hebt om uit je comfortzone te gaan

β™‘ Of gewoon denkt ja fuck it dit ga ik gewoon doen.

 

 


Wat kun jij verder verwachten tijdens deze middag?

 

Dit is een verzorgde avond. Ik heb voor een fijne locatie in Delft gezorgd waarin wij ons veilig kunnen verbinden met onszelf maar ook met elkaar. Alle benodigdheden zoals yogamatje, kussen, deken ect zijn aanwezig op de locatie dus daar hoef jij je niet druk over te maken! Daarnaast kies ik er bewust voor om met kleine groepen te werken.

Ik hanteer daarom een maximum van 8 vrouwen.

 Ik zorg voor voldoende water/thee/sappen en de nodige versnaperingen. Tijdens deze avond zal ik overigens geen koffie serveren omdat dit geen fijne combinatie is met cacao. 

Er zijn nog 2 vrije plekjes beschikbaar!

 Praktische informatie

 

De vrouwencirkel zal plaatsvinden in Delft (vlakbij Den Haag) op zaterdag 22 oktober. 

Het is per openbaar vervoer en de auto makkelijk bereikbaar 

Mocht je van ver komen dan heb ik een tip voor jou: Delft is een historische stad en dat is een prachtige plek met veel mooie bezienswaardigheden, B&B's en Hotels.

Inloop is vanaf 18.45u en om 19.00u zullen wij samen de vrouwencirkel gaan opstarten en rond 21.30 zullen wij de cirkel weer samen gaan afsluiten.

 

Duo prijs

Kom je liever samen met een vriendin, buurvrouw, collega of je zus? 

Dan heb ik een speciale duo prijs voor jullie! 

Namelijk €50 ipv €60

Er zijn nog 2 vrije plekjes beschikbaar!

 Locatie vrouwencirkel:

 

Phoenixstraat 66 in Delft

Gebouw Delftstede 

Bereikbaarheid: 

Op loopafstand van Station Delft en tramhalte Prinsenhof zit voor de deur.

Parkeergarage Phoenix & Parkeergarage Prinsenhof zijn op loopafstand van de locatie. 

 


Eigen vrouwencirkel organiseren?

 

Wil jij deze vrouwencirkel ook ervaren maar dan graag met je vriendinnen, met collega's, zussen ect kortom met een leuke groep vrouwen!? Dat is ook mogelijk! De minimale groepsgrote is 4. Wellicht heb je ook zelf al een locatie, voel je dan vrij om ook contact met mij op te nemen! Ik hou van reizen voor mij is het dus geen probleem als je de vrouwencirkel in Groningen of Maastricht wilt organiseren ik bereken dan alleen €0,19 p/km en de eventuele parkeerkosten. 

Kortom voel jij hier iets voor dan mag je mij een DM of mail sturen.

Prijs is op aanvraag.